Biedt een ESCo-aanpak kansen voor uw project?

Een Energy Service Company kan een uitstekende manier zijn om uw gebouw(en) integraal en economisch aantrekkelijk te verduurzamen maar is geen ‘one size fits all’ oplossing: er is geen vaste vorm voor een ESCo. De exacte architectuur van installaties en invulling van andere afspraken zoals financiering, looptijden etc. zal afhangen van het type project/gebouw en de wensen van de eigenaar/gebruiker.

 

ESCo Scan

Om te voorkomen dat men kansen laat liggen of kansloze projecten opstart, is de ESCo Scan ontwikkeld. Hiermee geven we in een interactieve sessie een ruwe indicatie van de ESCo-potentie van uw project. Daarbij wordt een concrete case door u ingebracht in een team van experts om in een ochtend- of middagdeel (onder regie van ESCoNetwerk.nl) snel vast te leggen waar de kansen liggen inclusief mogelijkheden tot externe financiering, optimalisatie van de case, do’s en don’ts.

 

Bepaal aan de hand van vijf vragen de potentiële meerwaarde van een ESCo-aanpak

ESCo Webtest

Voorafgaand aan de ESCo Scan vragen we u onderstaande vijf vragen in te vullen zodat we kunnen aangeven in hoeverre het uitvoeren van een ESCo Scan van meerwaarde zou kunnen zijn voor uw project.

 

Vul a.u.b. onderstaande vragen in

N.A.W. gegevens

Opmerkingen / Case

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van ESCo’s en energietransities.

U bent ingeschreven voor de ESCoNetwerk.nl nieuwsbrief!