PPS Conventie 2018 - 30 mei

Op 30 mei organiseren wij de ’PPS Conventie 2018’ in het vernieuwde (PPS) Rijkskantoor aan de Rijnstraat te Den Haag waar nu o.a. de Ministeries van BZ en IenW zijn gehuisvest. Voorheen stond deze dag bekend als de ’PPS Praktijkdag’ waar we inmiddels 6 edities van hebben georganiseerd op de Kromhout Kazerne in Utrecht. Het thema dit jaar is: Visies op de nieuwe economie, andere opgaven, rollen en echte verduurzaming.

Op deze dag gaan we in op de nieuwe visies en de betekenis daarvan voor u als opdrachtgever / opdrachtnemer met sprekers zoals Pim van den Berg (gedeputeerde Provincie Utrecht) en Rob van Wingerden (CEO BAM). Wij bieden u een mini MBA aan op het gebied van samenwerken (i.s.m. Nyenrode Business Universiteit, Erasmus Universiteit en de TU Delft). In de middag kunt u kennisnemen van allerhande PPS praktijkvoorbeelden.

Op 30 mei 2018 ontmoeten wij ca. 200 publieke en private executives om met elkaar ervaringen uit te wisselen. De inschrijving is inmiddels geopend en het ziet er naar uit dat wij net zoals afgelopen jaren vroegtijdig volgeboekt zullen zijn. Wij raden u daarom aan zich snel aan te melden. Meer informatie over het programma en inschrijving vindt u via onderstaande button.

Meer informatie over het programma en inschrijving vindt u via de link KLIK HIER.

Gratis Dienstverlening

ESCo/EPC Gedragscode

Lees meer over de ESCo Gedragscode ESCo/EPC Gedragscode

Quick Scan

Gratis de ESCo potentie van uw project weten? ESCo Quick Scan

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?Nieuwsbrief

Linked-In

Meediscussiëren op LinkedIn? LinkedIn

Kennisbank

Gratis toegang tot de ESCo Kennisbank? Kennisbank

Project Databank

Welke ESCo projecten in Nederland? Project Databank

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van ESCo’s en energietransities.

U bent ingeschreven voor de ESCoNetwerk.nl nieuwsbrief!