Sociale werkplaats Utrecht

Projectomschrijving

In een gemiddeld utiliteitsgebouw is verlichting een kwart van het totale energieverbruik. Met energiezuinige verlichting is een besparing op de verlichting te realiseren van ruim 45%. Dit kan door middel van het plaatsen van nieuwe energiezuinige T5 verlichting of door het ombouwen van de bestaande verlichting. De laatste is 3 keer goedkoper dan het installeren van nieuwe verlichting maar met dezelfde garanties en is zodoende zeer geschikt voor een ESCo. De contractduur is in overleg met de klant en ABN AMRO Public Banking op 3 jaar gezet.

UW Reïntegratie heeft naast nieuwe energiezuinige verlichting een jaarlijkse netto besparing van 6.500 euro op de energiekosten.

Opdrachtgever

Sociale werkplaats UW Reïntegratie in Utrecht

Opdrachtnemer

GreenFox en ABN AMRO

Contractwaarde

31.500 euro

Oplevering

September 2011

Opmerkingen

De werkzaamheden voor het energiezuinig maken van bestaande verlichting is uitgevoerd door medewerkers van sociale werkplaats UW Reïntegratie. Deze (betaalde) werkzaamheden zijn opgenomen in deze ESCo. Hierdoor heeft de klant drie voordelen: nieuwe verlichting, een netto besparing van 6.500 euro per jaar en goed passende betaalde werkzaamheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Gratis Dienstverlening

ESCo/EPC Gedragscode

Lees meer over de ESCo Gedragscode ESCo/EPC Gedragscode

Quick Scan

Gratis de ESCo potentie van uw project weten? ESCo Quick Scan

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?Nieuwsbrief

Linked-In

Meediscussiëren op LinkedIn? LinkedIn

Kennisbank

Gratis toegang tot de ESCo Kennisbank? Kennisbank

Project Databank

Welke ESCo projecten in Nederland? Project Databank

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van ESCo’s en energietransities.

U bent ingeschreven voor de ESCoNetwerk.nl nieuwsbrief!