Rijksuniversiteit Groningen

Projectomschrijving

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) heeft een prestatiecontract gesloten met Energy Service Company (ESCo) Cofely. Cofely verzorgt het duurzaam onderhoud en beheer van de technische installaties in de gebouwen van de universiteit op het Zernike-terrein in Groningen. De omvang van het prestatiecontract beslaat in totaal 44 panden met een gezamenlijk oppervlak van ca. 145.000 m². Deze overeenkomst heeft een duur van 10 jaar met de intentie tot tweemaal verlenging met een 1 jaar.

Danny von Hebel, adjunct directeur van het Facilitair bedrijf Rijksuniversiteit Groningen en Jan Veltink, Directeur Services Utiliteit van Cofely Noord, tekenden samen het prestatiecontract dat symbool staat voor een duurzaam partnership. Cofely ontzorgt de Rijksuniversiteit Groningen in het onderhoud en beheer van de vaste technische installaties. De Rijksuniversiteit Groningen staat nationaal en internationaal hoog aangeschreven door de uitvoering van inspirerende en vernieuwende onderzoeksprocessen. Deze gunning vraagt daarom om de best mogelijke facilitaire ondersteuning. Cofely levert haar kennis als duurzame technische dienstverlener zodat de Rijksuniversiteit Groningen zich kan focussen op haar core business en haar Total Cost of Ownership (TCO) kan verlagen. Hiermee zal de integrale functionaliteit geoptimaliseerd worden om de continuïteit van de studies en onderzoeken te borgen.

Opdrachtgever

Rijksuniversiteit Groningen

Cofely Energy Solutions

Gratis Dienstverlening

ESCo/EPC Gedragscode

Lees meer over de ESCo Gedragscode ESCo/EPC Gedragscode

Quick Scan

Gratis de ESCo potentie van uw project weten? ESCo Quick Scan

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?Nieuwsbrief

Linked-In

Meediscussiëren op LinkedIn? LinkedIn

Kennisbank

Gratis toegang tot de ESCo Kennisbank? Kennisbank

Project Databank

Welke ESCo projecten in Nederland? Project Databank

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van ESCo’s en energietransities.

U bent ingeschreven voor de ESCoNetwerk.nl nieuwsbrief!