Warmte Workshop - Rijswijk

Een klimaatneutrale gebouwde omgeving in 2050 vraagt om een goed uitgestippelde, langjarige en integrale strategie. Toch is het verstandig om niet te wachten met actie tot het grote, integrale masterplan is opgesteld. ‘Snel beginnen’ is het devies en 1 van de grote slagen is te slaan binnen de warmtevoorziening.

50% van onze energievraag bestaat uit warmte. Daarom is duurzame warmte een belangrijke schakel in de energietransitie. In vrijwel elk gebied in Nederland is er sprake van restwarmte waar niets mee wordt gedaan. Deze warmte gaat verloren, terwijl er in de directe omgeving wel vraag naar is. Dat kan gelukkig slimmer! Ook in uw gebied! Hoe maakt u kansen inzichtelijk?

Gelukkig hoeft u niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden: Gemeente Purmerend is een voorbeeld van een gemeente die warmtevoorziening slimmer heeft georganiseerd middels stadsverwarming en warmte-uitwisseling en zij deelt graag kennis en ervaringen met u.

Daarom organiseert ESCoNetwerk.nl in 2017 een interactieve workshop over ‘Warmte’. Want ook in uw gebied gaat er waarschijnlijk op dit moment veel warmte verloren en kan e.e.a. slimmer worden georganiseerd. Uiteraard zijn er verschillende obstakels, maar die zijn te tackelen.

Vragen waar we op zullen ingaan:
Hoe kunt u warmtekansen in uw gebied snel inzichtelijk maken?
Hoe betrekt u actief de juiste stakeholders?
Hoe geef je een kansrijke warmte-uitwisseling stap voor stap vorm?

Meer informatie en AANMELDEN
Voor meer informatie over dit seminar en aanmelden kunt u een e-mail sturen aan: lauravellekoop@esconetwerk.nl

Gratis Dienstverlening

ESCo/EPC Gedragscode

Lees meer over de ESCo Gedragscode ESCo/EPC Gedragscode

Quick Scan

Gratis de ESCo potentie van uw project weten? ESCo Quick Scan

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?Nieuwsbrief

Linked-In

Meediscussiëren op LinkedIn? LinkedIn

Kennisbank

Gratis toegang tot de ESCo Kennisbank? Kennisbank

Project Databank

Welke ESCo projecten in Nederland? Project Databank

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van ESCo’s en energietransities.

U bent ingeschreven voor de ESCoNetwerk.nl nieuwsbrief!